Enviat per: lleidadecideix | febrer 11, 2010

200 persones s’adhereixen al manifest de suport a la Consulta Popular sobre la Independència

El públic respon a la crida i omple el Cafè Teatre de l’Escorxador per assistir al primer acte públic que organitza “Lleida Decideix”

La Plataforma “Lleida Decideix” compta ja amb 200 adhesions al manifest de suport a la Consulta Popular sobre la Independència, un document que es va fer públic ahir coincidint amb el primer acte de suport a la Consulta que tindrà lloc el proper 25 D’ABRIL a la ciutat de Lleida.

El manifest vol ser una nova eina per tal que els lleidatans i les

lleidatanes siguin conscients de la importància que té per a la ciutat aquesta Consulta. Des de la Plataforma “tenim el convenciment que el procés de debat i mobilització social previ a la consulta del 25 D’ABRIL sobre la independencia de la Nació Catalana ens permetrà avançar en el grau de maduresa i de comprimís polític del conjunt de la ciutadania per decidir sobre el seu futur”.

Escriptors i intel·lectuals diuen “SÍ” a la Consulta

Aquestes primeres i nombroses adhesions van ser recollides ahir al vespre durant el transcurs de l’acte “Literatura pel Dret a Decidir”. Es tracta del primer esdeveniment organitzat per la Plataforma i que va comptar amb la presència de personalitats del món de la cultura com: Sebastià Alzamora, Rosa Fabregat, Txema Martínez, Pere Pena, Miquel de Palol, Pere Rovira, Joan Margarit, Jordi Pàmias, Joan Busqueta i Ferran S. Montagut, en representació de Marta Alòs.

L’escriptor Josep Vallverdú tampoc va poder estar present a la vetllada literària, però va enviar a la Plataforma un text de suport.

Personalitats de la societat civil lleidatana també van seguir la lectura de poemes. També ho van fer representants de diferents partits polítics com: Isidre Gavín (CiU), Montse Bergés, Àngel Vidal (ERC), Ramon Camats (ICV) o Ramon Usall (CUP).

Reunió amb l’alcalde de Lleida

En un altre ordre de coses, la Plataforma “Lleida Decideix” informa que aquesta tarda mantindrà una reunió amb l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. Per ampliar aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb els portaveus de la Plataforma.

Finalment, recordar que el proper dissabte “Lleida Decideix” estarà present a la Rua de Carnaval de la ciutat de Lleida amb una “carrossa” per divulgar la Consulta Popular.

L’ACTE A LA PREMSA:


Respostes

  1. Francament, l’acte va ser esplèndid. Reeixit literàriament i reivindicatiu nacionalment. Enhorabona als i les membres de la Plataforma.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: