Enviat per: lleidadecideix | gener 20, 2010

La Plataforma inicia una ronda de contactes amb partits polítics i entitats locals

Lleida Decideix s’ha reunit avui amb els Grups Municipals de CiU i ICV, els quals han mostrat el seu suport a la consulta del 25 D’ABRIL

La Plataforma Lleida Decideix s’ha reunit avui amb els representants dels Grups Municipals de CiU i ICV a la Paeria, unes trobades que formen part de la campanya de captació d’adhesions per a la consulta sobre la independència que tindrà lloc a Lleida el proper 25 D’ABRIL.

Els portaveus de la Plataforma, Mariona Lladonosa i Xavier Eritja, han demanat als representants d’aquests grups municipals el seu suport a la consulta després d’explicar-los-hi el treball que s’està duent a terme tant a nivell organitzatiu, com de difusió i captació de voluntaris.

Per part d’Iniciativa, el seu portaveu Ramon Camats i el representant en Comunicació d’aquest partit, J. M. Ballester, s’han mostrat receptius amb la proposta i han fet palesa la predisposició del Grup Municipal a col·laborar amb l’acció que està duent a terme Lleida Decideix.

En aquesta mateixa línea, i per part de CiU, el cap de l’oposició, Isidre Gavín, i els regidors Alexis Guallar i Bea Obis, han mostrat molt interès amb la proposta i també han manifestat la seva intenció de col·laborar-hi.

Els portaveus de “Lleida Decideix” han agraït l’atenció mostrada pels grups municipals, així com la intenció que tenen de col·laborar amb la consulta del 25 D’ABRILl des de diferents nivells (polític, participatiu, divulgatiu…).
En els propers dies, la Plataforma Lleida Decideix continuarà amb aquest tipus de trobades amb la resta dels partits polítics, així com entitats.

Lleida, 20 de gener de 2010


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: